Autóbérlés Budapesten

Autóbérlés Budapesten

Menü

A bérbeadó és kölcsönzött szolgáltatás feltételei:

Autókölcsönzés-bérautó kölcsönzés kedvező áron Budapest XI. kerületében. Egyedi helyszínre szállítás miatt kérjen tájékoztatást!


  Kaució

Minden autókölcsönzés esetén 50.000, - kauciót kérünk, függetlenül a bérlés időtartamától. A bérleti díj és a kaució minden esetben előre fizetendő. Kaució nélkül NEM tudunk gépjárművet bérbe adni.Biztosítás

Autóink csak kötelező felelősségbiztosítással rendelkeznek, amennyiben Önhibából károkozás történik, úgy a bérlőt terheli a teljes javítási költség, amit a KAUCIÓ fedez. Abban az esetben, ha nem fedezi a javítási munkálatokat, abban az esetben a bérlő köteles MAXIMUM 30 naptári napon belül megtéríteni a fent maradt összeget.  


Autóink ingyenesen átvehetőek a XI. kerület Andor utca közelében.  (előzetes egyeztetés szükséges a +3620/968-6250-és számon)

1 hónapnál hosszabb autóbérlés esetén Budapest területén ingyenesen szállítjuk ki autóinkat, de az időpontot nem tudjuk garantálni, csak a napot.

Liszt Ferenc reptérről 7.000 Ft/alkalom áron tudunk fuvart/autót biztosítani. 

 

Kedves látogatónk, kérjük olvassa el az autóink listája alatt lévő információkat, valamint kérjük mindenképpen tanulmányozza át feltételeinket.

Autóink már akár 3.500 Ft/naptól elérhetőek 3 napos autóbérlés esetén. Célunk, hogy olcsó és jó minőségű bérautóval látjuk el kedves Ügyfeleinket!
Több napos bérlés esetén, pedig még ebből az árból is kedvezményt biztosítunk.
1 hónap esetén akár 2.000,-/nap áron is bérelhet tőlünk autót.
Nincsenek rejtett költségek és kisbetűs részek!

Hívjon MOST!


Takarítási díj autókölcsönzés után
nincs, ha elég a gumiszőnyeg kirázása vagy gőzborotvázása.

Alap külső-belső takarítrás: 2.500,- Közepes külső-belső takarítrás: 5.000,-

Ülések, ajtókárpitok esetén kozmetika: 20.000,- Egyéb maradandó károk: 50.000,-tól

Bérelhető járműveink tisztaságára és állapotára kiemelten ügyelünk. Minden bérlőnket arra kérünk, hogy a gépjárművet ugyanolyan állapotban igyekezzen visszahozni, mint amilyen állapotban tőlünk megkapta. Amennyiben az autó az átlagosnál nagyobb tisztítást igényel vagy maradandó károsodást szenved, annak költségét a kaucióból vonjuk le. A bérlés befejeztével, amennyiben az autó állapota kívánnivalót hagy maga után, a kauciónak egy részét vagy teljes egészét visszatarthatjuk.

Autóink általános felszereltsége: Szervokormány, Légzsák, Elektromos ablak, CD-s rádió, Klíma, Pest megyei autópálya-matrica.

Igény szerint tudunk biztosítani GPS-t, gyermekülést, tetőcsomagtartót és akár sofőrt is. Típustól függően változhat a fenti felszereltség, így az autókölcsönzés előtt kérjük tájékozódjon a részletekről!

 Az árlista árai eltérhetnek a honlapon szereplő képektől, minden esetben az aktuális árlista az irányadó!


Autóink rendszeresen karban vannak tartva, mindig az évszaknak megfelelő gumiabronccsal rendelkeznek, műszaki állapotuk folyamatos ellenőrzés alatt van. Az autókölcsönzés során nem merülnek fel extra költségek.Bármilyen kérdése merülne fel autókölcsönzés témában, forduljon hozzánk bizalommal a     

+36............ telefonszámon, vagy e-mail címünkön: aautoberlesbudapest@gmail.com

Online foglalás, kapcsolatfelvétel az autókölcsönzővel:

 Név *Email *Telefonszám *Üzenet *Küldés


Kérjük olvassa el a FELTÉTELEKET, hogy az autókölcsönzés zökkenőmentes legyen.

Autóinkat csak belföldön tudják használni, mivel külföldön nem tudunk csereautót, mentést, szervizt, illetve alkatrészt biztosítani!


Köszönjük, hogy minket választottak!


Tisztelettel: 

BestCar-Autóbérlés Budapest